Niran Ünsal Eşi Ibrahim Gugu / Niran Unsal Plaj Sarkicisi Oldu Magazin Haberleri Milliyet : 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılında nikah masasına oturarak hayatını birleştirmiştir.

Niran Ünsal Eşi Ibrahim Gugu / Niran Unsal Plaj Sarkicisi Oldu Magazin Haberleri Milliyet : 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılında nikah masasına oturarak hayatını birleştirmiştir.. Ünlü şarkıcı niran ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı i̇brahim gugu ile giresun'da yıldırım nikahı ile dünyaevine girdi. Havale geçirdiği anlaşılan bera, yoğun bakıma alındı. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Niran ünsal, sekiz yıldır beraber yaşadığı iki çocuğunun babası i̇brahim gugu ile i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de evlendi. Ünlü sanatçı niran ünsal ile yaşadığı evlilik ile sürekli gündeme gelen i̇brahim gugu'nun hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında sualleri ise seda sayan'ın davetliyi olmasının ardından tekerrür uslara geldi. Niran ünsal aldığı başörtüsü kararıyla da çok. İlyas yalçıntaş niran ünsal şarkısıyla geliyor! Gugu, twitter hesabından arkadaşlar oğlum bera yoğun bakımda lütfen dua ediniz. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi.

Niran Unsal Plaj Sarkicisi Oldu Magazin Haberleri Milliyet
Niran Unsal Plaj Sarkicisi Oldu Magazin Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Ünlü şarkıcı niran ünsal, iki gün önce yıldırım nikahı ile evlendi. İbrahim gugu ünsal'a süper lüks bir ev alacak. Havale geçirdiği anlaşılan bera, yoğun bakıma alındı. İbrahim gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan niran ünsal yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Ünlü gazeteci i̇brahim gugu, 8 yıldır bir dargın bir barışık olan imam nikahlı eşi niran ünsal ile bugün resmi olarak evlendi. Sevgilisi i̇brahim gugu'nun kendisine 'eşim' diye hitab ettiğini doğrulayan ünlü şarkıcı, 'evet bana 'eşim' diyor. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır.

Ünlü şarkıcı niran ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı i̇brahim gugu ile giresun'da yıldırım nikahı ile dünyaevine girdi.

Sevgilisi i̇brahim gugu'nun kendisine 'eşim' diye hitab ettiğini doğrulayan ünlü şarkıcı, 'evet bana 'eşim' diyor. İlyas yalçıntaş niran ünsal şarkısıyla geliyor! Niran ünsal aldığı başörtüsü kararıyla da çok. Trabzonlu bir ailenin mensubu olan i̇brahim gugu'nun 2 bin haneden oluşan fertleri dava. 2008 senesinde niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 senesinde dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 senesinde nikah masasına oturup yaşamını birleştirmiştir. Niran ünsal'ın eşi yani daha doğru bir tabir ile sevgilisi i̇brahim gugu ile deli dolu bir beraberlik yaşadığını söylesek herhalde oldukça yerinde ve çünkü onlar mutluluğu hak eden bir hayli temiz kalpli bir kadındır. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik' notunu düştü. Hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri. İbrahim gugu ünsal'a süper lüks bir ev alacak. + şarkıcı niran ünsal'ın i̇brahim gugu ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu bera rahatsızlandı. Niran ünsal 'ın gerçekleştirmiş olduğu evlilikler :

Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında soruları ise seda sayan'ın konuğu olmasının ardından tekrar akıllara geldi. Niran ünsal aldığı başörtüsü kararıyla da çok. Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında sualleri ise seda sayan'ın davetliyi olmasının ardından tekerrür uslara geldi.

Niran Unsal Kimdir Niran Unsal In Esi Kimdir Yasam Haberleri
Niran Unsal Kimdir Niran Unsal In Esi Kimdir Yasam Haberleri from i2.haber7.net
İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Trabzonlu bir ailenin mensubu olan i̇brahim gugu'nun 2 bin haneden oluşan fertleri dava. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? İddiaya göre, kızları ilk 'anne' derse; Havale geçirdiği anlaşılan bera, yoğun bakıma alındı. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik' notunu düştü. Niran ünsal aldığı başörtüsü kararıyla da çok. Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır.

Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir?

İddiaya göre, kızları ilk 'anne' derse; İbrahim gugu'nun niran ünsal'dan olan 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. 'ünlü çocuğu olarak görülmediğim i̇çin mutluyum'. İbrahim gugu ile 8 yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden 2 çocuk sahibi olan niran ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Niran ünsal'ın eşi olarak bildiğimiz i̇brahim gugu eski bir gazetecidir. Ünlü şarkıcı niran ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı i̇brahim gugu ile giresun'da yıldırım nikahı ile dünyaevine girdi. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen resmi nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş. Sevgilisi i̇brahim gugu'nun kendisine 'eşim' diye hitab ettiğini doğrulayan ünlü şarkıcı, 'evet bana 'eşim' diyor. 2008 senesinde niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 senesinde dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 senesinde nikah masasına oturup yaşamını birleştirmiştir. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi.

Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen resmi nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. Gugu, twitter hesabından arkadaşlar oğlum bera yoğun bakımda lütfen dua ediniz. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? İbrahim gugu ünsal'a süper lüks bir ev alacak.

Sarkici Niran Unsal Ve Esi Ibrahim Gugu Nun Koronavirus Testleri Pozitif Cikti
Sarkici Niran Unsal Ve Esi Ibrahim Gugu Nun Koronavirus Testleri Pozitif Cikti from www.zirvekibris.com
Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında sualleri ise seda sayan'ın davetliyi olmasının ardından tekerrür uslara geldi. İbrahim gugu'nun niran ünsal'dan olan 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Trabzonlu bir ailenin mensubu olan i̇brahim gugu'nun 2 bin haneden oluşan fertleri dava. Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır. Niran ünsal'ın i̇brahim gugu isimli magazinci bir arkadaşımızla aşk yaşadığı haberleri bomba gibi düştü magazin dünyasına. Sevgilisi seda sayan'ın programını terk eden niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu'ya ithafen 'bu saatten sonra tüm sokak köpeklerinin adını 'gugu' koydum' notu paylaşan erkan çelik'e mahkeme yolu gözüktü.

Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik' notunu düştü.

Niran ünsal hakkında şok i̇ddia. Kızları liva gugu'nun ilk anne derse baba i̇brahim gugu anneye süper lüks bir ev alacak ama ilk baba derse anne niran ünsal ailece yurt dışı tatiline götürecek. İddiaya göre, kızları ilk 'anne' derse; Sevgilisi seda sayan'ın programını terk eden niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu'ya ithafen 'bu saatten sonra tüm sokak köpeklerinin adını 'gugu' koydum' notu paylaşan erkan çelik'e mahkeme yolu gözüktü. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik' notunu düştü. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. 'ünlü çocuğu olarak görülmediğim i̇çin mutluyum'. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Niran ünsal, sekiz yıldır beraber yaşadığı iki çocuğunun babası i̇brahim gugu ile i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de evlendi. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Niran ünsal kimdir, son eşi magazin muhabiri i̇brahim gugu kimdir aslen nereli, kaç yaşında sualleri ise seda sayan'ın davetliyi olmasının ardından tekerrür uslara geldi. İbrahim gugu ile 8 yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden 2 çocuk sahibi olan niran ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir?

Niran ünsal hakkında şok i̇ddia niran ünsal. Yaklaşık 5.5 ay önce anne olan güzel sanatçı niran ünsal, eşi i̇brahim gugu ile pahalı bir iddiaya girmiş.

Posting Komentar

0 Komentar