Antalya Serik Yangın / Serik'te ev yangını - İlçeler - Antalya Haberleri : Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü.

Antalya Serik Yangın / Serik'te ev yangını - İlçeler - Antalya Haberleri : Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü.. Antalya'nın serik ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde, yerleşim yerlerinin yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. /seri̇k, antalya'nın serik ilçesinde çıkan anız yangınında toplam 20 dönüm tarla zarar gördü. Serik'in isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, yangın başladı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda çıkan, havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı.

Evlere çok yakındı ama boşaltma olmadı. Antalya'nın serik ilçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kozağacı köyünde, bir evde çıkan yangında 2 yaşındaki çocuk öldü, biri altı aylık diğeri üç yaşındaki iki çocuk ise yaralandı. Bölgede, imamlar cami hoparlörlerinden, oluşabilecek yangınlara karşı. Edinilen bilgiye göre, antalya'nın serik ilçesi gebiz mahallesi kozan mevkinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Serik'te iki günde iki ayrı yangın - Son Dakika
Serik'te iki günde iki ayrı yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Serik'in isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, yangın başladı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda çıkan, havadan ve karadan müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. /seri̇k, antalya'nın serik ilçesinde çıkan anız yangınında toplam 20 dönüm tarla zarar gördü. Antalya'nın serik i̇lçesi'nde ikinci yangın paniği yaşandı. Antalya serik soğuk hava deposunda çıkan yangın söndürme çalışmaları devam etmekte. Korku ve paniğe neden olan yangına 4. Evlere çok yakındı ama boşaltma olmadı. Antalya'nın serik i̇lçesi'nde ikinci yangın paniği yaşandı.

Yangına 6 helikopter, bir uçak, onlarca işçi arazözlerle müdahale etti, yangın kısmen kontrol altında.

Bursa osmangazi ilçesine bağlı kayhan mahallesi sınırlarında yer alan bir avm'de yangın çıktı. İlçeye bağlı töngüşlü mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. 30 sıralarında serik ilçesine bağlı alacami mahallesi. Antalya serik orman yangını ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Serik'in isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, yangın başladı. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında çiçek ve sebze ekili arazi ile seralar zarar gördü. Serik'e bağlı kozan mahallesi gökveliler mevkisinde. Yangına 6 helikopter, bir uçak, onlarca işçi arazözlerle müdahale etti, yangın kısmen kontrol altında. Antalya yangın haberleri, antalya serik haberdetaylarında antalya serik'te son dakka yangın çıktığı açıklandı.

Antalya'nın serik ilçesinde çıkan yangında çiçek ve sebze ekili arazi ile seralar zarar gördü. Antalya serik orman yangını ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Yangına karadan ve havadan müdahaleye başlatıldı. Antalya serik soğuk hava deposunda çıkan yangın söndürme çalışmaları devam etmekte. Korku ve paniğe neden olan yangına 4.

Serik'te iki günde iki ayrı yangın - Son Dakika
Serik'te iki günde iki ayrı yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
30 sıralarında serik ilçesine bağlı alacami mahallesi. Yangına karadan ve havadan müdahaleye başlatıldı. Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, antalya'nın serik ilçesi gebiz mahallesi kozan mevkinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 10 dönüm orman arazisi zarar gördü. Antalya serik orman yangını ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'nın serik i̇lçesi'nde ikinci yangın paniği yaşandı. Saat 14.40 sıralarında meydana gelen yangına kısa sürede itfaiye ekipleri ulaştı.

Serik'e bağlı yeşilvadi mahallesi karabük mevkii'ndeki ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya orman bölge müdürü türk, yangına 6 helikopter, bir uçak. 30 sıralarında serik ilçesine bağlı alacami mahallesi. Antalya serik soğuk hava deposunda çıkan yangın söndürme çalışmaları devam etmekte. + kontrol altina alindi antalya\'nın serik ilçesinin isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, 1 saat sonra kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Korku ve paniğe neden olan yangına 4. Antalya'nın serik ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Serik'e bağlı kozan mahallesi gökveliler mevkisinde. Yangına karadan ve havadan müdahaleye başlatıldı. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü. Yangına 6 helikopter, bir uçak, onlarca işçi arazözlerle müdahale etti, yangın kısmen kontrol altında. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Antalya serikte yangın antalya' nın dört bir tarafında başlayan ve orman yangınlarında bir gecede 240 hektarlık alan kül oldu. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, 2 saatte kontrol altına alındı. Serik'in isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, yangın başladı. Antalya'nın serik i̇lçesi'nde ikinci yangın paniği yaşandı. İlçeye bağlı töngüşlü mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Antalya Serik'te orman yangını: 4 helikopter ve 30 arazöz ...
Antalya Serik'te orman yangını: 4 helikopter ve 30 arazöz ... from media-cdn.t24.com.tr
Bölgede, imamlar cami hoparlörlerinden, oluşabilecek yangınlara karşı. Yangına karadan ve havadan müdahaleye başlatıldı. Antalya yangın haberleri, antalya serik haberdetaylarında antalya serik'te son dakka yangın çıktığı açıklandı. Serik'in kırsal bölgesindeki ormanlık alanda saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, antalya'nın serik ilçesi gebiz mahallesi kozan mevkinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Korku ve paniğe neden olan yangına 4. Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü.

Antalya'nın serik ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı.

Yangına havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Yangında 10 dönüm orman arazisi zarar gördü. Serik'in isparta sınırına yakın bölgesindeki ormanlıkta, saat 14.00 sıralarında, yangın başladı. Bölgede, imamlar cami hoparlörlerinden, oluşabilecek yangınlara karşı. Antalya'nın serik ilçesinde birbirine yakın iki noktada çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın serik ilçesinde otluk alanda başlayan yangın plastik atıkların bulunduğu hurdalığa, bambu ağaçlarının bulunduğu depoya ve seralara sıçradı. Antalya'nın serik i̇lçesi'nde ikinci yangın paniği yaşandı. İlçeye bağlı töngüşlü mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, antalya'nın serik ilçesi gebiz mahallesi kozan mevkinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'daki orman yangınına müdahale ediliyor. Serik'e bağlı yeşilvadi mahallesi karabük mevkii'ndeki ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya serik orman yangını ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Kadriye mahallesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle kuru otların tutuşması sonucu yangın çıktı antalya yangın. Antalya serikte yangın antalya' nın dört bir tarafında başlayan ve orman yangınlarında bir gecede 240 hektarlık alan kül oldu.

Posting Komentar

0 Komentar